Bygg en professionell hemsida

Smart, Smidigt & Enkelt!

Yodo CMS är marknadens smartaste publiceringssystem som tillåter dig att bygga professionella hemsidor enkelt, med eller utan erfarenhet. Yodo CMS erbjuder mängder av tilläggsmöjligheter: koppla enkelt på intranät, nyhetsbrev, webbshop, diskussionsforum, digital signage med mer.

Kreativitet på lager?

Redigera din hemsida med hjälp av vår överskådliga administrationsdel, där du bygger upp innehållet med ramverk och objekt, eller redigera live och se innehåll och design ändras i realtid.

Responsivitet

Hemsidorna är responsiva och optimerade för både läsplattor och smartphones. En och samma design anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmstorlek = inget dubbeljobb behövs! Med en responsiv design får du också högre rankning hos sökmotorerna.

SEO - Sökmotoroptimering

Bli hittad i sökmotorerna - hemsidor byggda i Yodo CMS är i grunden sökmotoroptimerade och ni kan själva enkelt förstärka och administrera in nya sökord som ni vill bli hittade på, när ni vill.

Välkommen att kontakta oss för mer information »

yodo, display, digital signage, cms,
yodo, display, digital signage, cms,

Yodo CMS

Publiceringssystemet Yodo CMS är programmerat i PHP med MySQL som databas. Den har modern teknik, professionell design och överlägsen funktionalitet. Som användare behöver man inte kunna knacka en enda rad html-kod och resultatet blir enastående genom att bli snyggt men samtidigt helt individuellt anpassat.

Det är mycket enkelt och kostnadseffektivt att konvertera en befintlig hemsida genom att enbart lyfta designen och anpassa publiceringsfunktionerna. Kommunikationsplattformen Yodo CMS bygger på en gemensam kärna och hela plattformen uppdateras kontinuerligt.

Utöver ett lätthanterligt gränssnitt, sökmotoroptimering och mobilanpassning kan er hemsida också implementera moduler med allt från diskussionsforum, bloggar, gallerier och videos med fler. Därefter kan ni bygga ut den till en komplett kommunikationsplattform med Intranät, Display, Webbshop, Nyhetsbrev med mer.

En del av de moduler som är tillgängliga i Yodo CMS.

En del av de moduler som är tillgängliga i Yodo CMS.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK