Yodo CMS - Mer än bara en hemsida

Yodo CMS - Mer än bara en hemsida

Yodo CMS - Mer än bara en hemsida

Publicerad: 29/10, 2020

Du vet väl att Yodo CMS är mycket mer än bara en hemsida?

Yodo CMS är nämligen uppbyggt i moduler, där man som användare enkelt kan koppla på tilläggsval för att bygga upp en hel verksamhetsplattform. Se affärsexempel längre ned.

Kreativitet på lager?

Redigera din hemsida med hjälp av vår överskådliga administrationsdel, där du bygger upp innehållet med ramverk och objekt, eller redigera live och se innehåll och design ändras i realtid.

Responsivitet

Hemsidorna är responsiva och optimerade för både läsplattor och smartphones. En och samma design anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmstorlek = inget dubbeljobb behövs! Med en responsiv design får du också högre rankning hos sökmotorerna.

SEO - Sökmotoroptimering

Bli hittad i sökmotorerna - hemsidor byggda i Yodo CMS är i grunden sökmotoroptimerade och ni kan själva enkelt förstärka och administrera in nya sökord som ni vill bli hittade på, när ni vill.Affärsexempel:

Med Yodo CMS har du till exempel möjligheten att - på din Hemsida - driva en Webbshop. Webbshoppen är i sin tur direkt kopplad till ert Nyhetsbrev och/eller Display som visar de senaste produkterna och erbjudanden. Dessutom har du möjlighet att koppla alla affärer som sker via webbshoppen direkt till ditt ekenomisystem (t.ex. Fortnox). Förutom ovanstående moduler har vi en mängd fler tilläggsval som t.ex. Intranät, Lunchmodul, Formulär med mer. Det bästa av allt? Det är extremt kostnadseffektivt!

Kontakta din återförsäljare av Yodo CMS för mer information för att bygga på, digitalisera och investera i din verksamhet.Med vänliga hälsningar Yodo utvecklingsteam med återförsäljare
Tel. 026-511 000 • info@yodo.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK