Jobba hemifrån

Tjäna extra pengar genom att jobba hemifrån, bli ambassadör eller/och bygg hemsidor åt dina kunder i Yodo CMS. Det finns, genom Yodo CMS, två sätt som du kan tjäna extra pengar på:
1. Bli en ambassadör för Yodo.

Känner du någon som behöver en ny hemsida? Som ambassadör är ditt uppdrag enkelt, hitta företag, organisationer eller föreningar i behov av en ny hemsda.
Du finner ett företag eller organisation som har en gammal, omodern och förmodligen svåradministrerad hemsida.
Du tar fram kontaktperson och frågar om det är ok att vi återkommer med en mycket prisvärd offert på en snygg, proffsig, lättadministrerad och mobilanpassad hemida. Sedan ger du oss bara kontaktuppgifterna så gör vi resten.
Vi kontaktar kunden och bygger en hemsida med 100 % nöjd-garanti. För varje hemsida du förmedlar tjänar du 1000 kronor minus skatt via Frilans Finans.
Har du egen F-skattsedel fakturerar du 1000 kronor plus moms.

2. Bygg hemsidor till dina kunder i Yodo.

För ännu mer avkastning på dina förmedlade hemsidor kan du sedan själv börja bygga upp hemsidan åt din kund. Då tar du helt enkelt en uppbyggnadskostnad (Ordinarie mellan 4.900:- till 12.500:- + moms) beroende på jur många undersidor och extra funktioner som önskas.
När deras hemsida är klar kan du, om du vill, hänvisa din kund för fortsatt support av deras hemsida till oss. Uppdateringarna kan du hjälpa dem med och enkelt ta betalt för om slutkunden inte vill eller hinner göra det själv.
Enkel introduktionsfilm om hur systemet fungerar hittar du på länken här >>

Jobba och tjäna pengar hemifrån

Vill du tjäna extra pengar hemifrån? Vi söker efter ambassadör för Yodo!

Just nu har vi lediga tjänster som ambassadörer för Precis Reklam. Som ambassadör för oss är ditt uppdrag att hitta företag, organisationer eller föreningar i behov av en ny hemsida. Genererar ditt arbete en affär så tjänar du en fast summa för varje hemsida du förmedlar. På så vis kan du snabbt och enkelt tjäna stora summor pengar utan att lämna hemmet. Du arbetar på de tiderna som passar dig, och i den utsträckningen du önskar. Det perfekta extrajobbet med andra ord.

Hur går det till?

Låter det intressant och tycker du att du uppfyller samtliga kvalifikationer? Då ska du höra av dig till oss på Precis Reklam. Vi går tillsammans igenom dina visioner och hur vårt samarbete ska se ut. Dessutom får du en snabb utbildning inom den funktionalitet vi arbetar med, allt för att du ska känna dig bekväm och bekant med vårt system. När du sedan känner dig redo är det bara att sätta igång.

Företag eller Privat

Har du inget eget företag? Det är lugnt, vi samarbetar med Frilans Finans, där du utan företag kan fakturerar dina kunder mot en liten avgift. Hur går det till?

• Du har ett uppdrag och vill ta betalt men har inget företag. Du kommer då överens med kunden att du fakturerar för arbetet via Frilans Finans.
• Du skapar en faktura hos Frilans Finans och fakturerar som privatperson istället. Frilans Finans tar då endast 6% i avgift.
• Du får betalt inom 5 bankdagar och med Expressbetalning redan inom 24 timmar. Kort och gott, superenkel fakturering utan företag.

Så här kommer du igång

1. Bli ambassadör: För att förmedla hemsidor och få avkastning på införsäljningen kan du kontakta oss via mail: info@yodo.se Vi svarar så fort vi har möjlighet.

2. Bygg hemsidor till dina kunder: För att kunna sälja och bygga hemsidor till dina kunder måste du först registrera dig på Yodo samt lära dig att använda systemet. Vi bjuder på en miniutbildning i Yodo CMS (tar cirka 1 timme). Alternativet är att du lär dig systemet själv, vi erbjuder instruktionsvideos, manual och fri support. Allt för att du ska känna dig bekväm och bekant med vårt system.

Du måste också (om du är privatperson) skapa ett konto på Frilans Finans så att du kan fakturera när din hemsida är klar och din kund är nöjd.

När du sedan känner dig redo är det bara att sätta igång. Enkelt va?

Lägga sidan skarp: När du är färdig med hemsidan och din kund är nöjd måste ni lägga hemsidan skarpt. Vi erbjuder en steg-för-steg manual för hur ni lägger er nya hemsida skarp. Om ni behöver hjälp att lägga hemsidan skarp så kan du kontakta oss via e-post: info@yodo.se. Notera att en handläggningsavgift kan tillkomma.

Fakturera: Om du har egen verksamhet kan du fakturera som vanligt, är du privatperson utan verksamhet, kan du fakturera via Frilans Finans.

Hur mycket kan jag tjäna per månad genom att jobba hemifrån?

Hur mycket pengar du kan tjäna genom att arbeta hemifrån beror på hur många hemsidor du förmedlar samt hur mycket och hur du väljer att ta betalt för din hemsida.
Ordinarie- och riktpris för en hemsida är 12.500:-. Ett generellt lockpris är 9.900:-

Varför ska du arbeta med Yodo?

Som ambassadör för Yodo blir du länken mellan oss och våra potentiella kunder. Du förmedlar förstklassiga hemsidor från ett väletablerat företag. Vi arbetar med Yodo CMS, ett smart publiceringsverktyg som erbjuder modern teknik, professionell design och överlägsen funktionalitet. Våra hemsidor är alltid responsiva och sökmotoroptimerade, samt anpassade efter våra kunders unika behov. På så vis förmedlar du en eftertraktad produkt.

Är du den vi söker? Kontakta oss och så berättar vi mer.