Bli återförsäljare

Yodo CMS är ett lättanvänt webbpubliceringsverktyg som du kan skapa, publicera och administrera hemsidor med. Genom ett enkelt gränssnitt har du som designer möjlighet att snabbt och smidigt skapa unika hemsidor. Du kan starta genom att välja mellan någon av våra moderna mallar eller skapa din helt egna design. Innehållet på undersidorna kan sedan enkelt administreras separat av slutanvändarna.

Återförsäljare
Vill ni bli återförsäljare av Yodo CMS? Yodo är det perfekta verktyget för t.ex. reklambyråer som arbetar med kommunikation, reklam och PR. Genom Yodo CMS kan ni nu även bli en komplett webbyrå och erbjuda era kunder moderna, användarvänliga och lätthanterliga hemsidor genom Sveriges smartaste publiceringssystem (CMS). Ni bygger själva enkelt design enligt kundens grafiska profil och kan sedan lämna över innehållsuppdateringen till kunden själv.

IT-bolag som vill kunna erbjuda sina kunder ett enkelt system för att samtidigt ha möjlighet att administrera, Hemsida, Intranät, Nyhetsbrev, Digtal skyltning m.m. Hosting, utveckling, service och support ingår i det löpande samarbetet.

Möjligheter
Som återförsäljare av Yodo erbjuds ni följande:
• Ett ÅF-konto där ni kan samla er egna samt era kunders hemsidor på ett och samma ställe.
• Möjlighet att använda det kompletta Yodosystemet + full tillgång till Yodo Community.
• Möjlighet att erbjuda alla Yodoprodukter till dina kunder med ÅF-rabatt. Se prislista »
• Fullständig utbildning i det lättadministrerade publiceringsverktyget.
• Bidra till utvecklingen av systemet.

Intäkter för ÅF
• Kan ta en egen uppstartkostnad för varje kund. Uppskattningsvis 4900:- - 50.000:- beroende på vilka behov kunden har.
• Löpande intäkt baserat på kundvolym samt antal tillhörande moduler/funktioner.

Är ni intresserade av att bli återförsäljare av Yodo CMS och ta del av möjligheterna till samarbete? Tveka inte utan kontakta oss »

Bli hemsidesjägare

Du vill inte bygga och underhålla hemsidor men kan få ersättning när du hittar hemsidor som behövs uppdateras på nätet. Du känner igen en dålig och omodern hemsida när du ser den. Vi söker dig som vill tjäna pengar snabbt och enkelt på en riktigt bra och seriös tjänst. Många svenska företag har fortfarande en gammal hemsida som varken är uppdaterad eller mobilanpassad. Ditt jobb blir att hitta dessa, kontakta företagen och fråga om de är intresserade av att få ett mycket förmånlig förslag avseende marknadens mest prisvärda och smartaste lösning för en ny hemsida. Vi gör resten!

Vi levererar en helt ny modern hemsida snabbt, snyggt och billigt, oftast inom en arbetsvecka. Vi på Svensk Webbservice bygger om och uppdaterar hemsidor i det användarvänliga, sökmotoroptimerade och responsiva publiceringsverktyget Yodo CMS. Uppdragen utförs med 100 % nöjdhetsgaranti.

Uppdrag: Du levererar en kontaktperson som är intresserad av att få sin verksamhets hemsida byggd eller ombyggd.
Vi på Svensk Webbservice löser därefter allt från kontakt, förslag och genomförande inklusive en Nöjd Kund-Garanti.

Ersättning: Du får 1000:- för varje genomförd affär.
Har du registrerat bolag fakturerar du beloppet + moms.
Är du privatperson dras skatt från ersättningen genom Frilans Finans.

Är du intresserad? Anmäl dig på Svensk Webbservices hemsida »

Ombyggd hemsida, Gefle Gourmetservice, före efter.

Exempel på en uppdaterad hemsida (Före - Efter).

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK